Good news, everyone! We just released a new Webflow template!
Learn More

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt

Utstyr deg med årelang erfaring

Vi gjør din drøm om til virkelighet
La oss hjelpe
med oppussingen

Bestill befaring
Kostnadsfritt. Ingen forpliktelser.
Prosjektleder
Se mer

Trond Aarbogh Bjerke

Din kontaktperson gjennom hele prosjektet

Send oss en melding

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.
Se om du finner svar

Ofte stilte spørsmål

Ta kontakt om du fremdeles lurer på noe.
Vi setter pris på alle henvendelser!

Kontakt oss

Hvor mye koster dette?

Befaringen er gratis. Dersom du engasjerer oss til å lede oppussingsprosjektet, vil det være en kostnad for vårt timeforbruk. Med vårt nettverk og erfaring vil vi kvalitetssikre alle kostnader og slikt sett redusere sjansen for at du betaler for mye for arbeid og materialer. Mange vil si at vi sparte de for penger, sammenlignet med å lede prosjektet selv.

Hva skjer om jeg får en gratis befaring?

Da får du besøk av vår hyggelig og kompetente prosjektleder som vil gi deg idéer og råd om muligheter for din bolig.

Hvilken kompetanse har Smart Oppussing?

Vi har 30 års erfaring fra ulike oppussingsprosjekter, og har gjennom det opparbeidet et stort nettverk i bransjen for håndverkere. Vi samarbeider med de mest anerkjente interiørarkitektene i Norge. Erfaringsgrunnlaget spenner over eneboliger, leiligheter, rekkehus, hytter, hoteller og bygårder, samt utvendig og utendørs. Vi har blant annet deltatt i veiledning og i prosjekter på Slottet og på Skaugum, samt andre store prestisjeprosjekter hvor kravene til kunnskap og kompetanse har vært svært høye. Vi har god forståelse for byggetegninger, har god innsikt i lover og regler, og er oppdatert på materialer og relevante produkter og utstyr. Vi er spesialister på møbler, dekor, interiør og fargesammensetninger.

Hva binder jeg meg til?

Ingenting! Befaringen er en mulighet for deg å bli litt kjent med oss og selv vurdere verdien vi kan tilføre ditt prosjekt.

Hva om jeg vil gjøre mye av jobben selv?

Vi kan gi deg råd og opplæring om effektive metoder og teknikker. Vi kan hjelpe deg med rekkefølgen på ulike oppgaver og vi kan være en diskusjonspartner underveis.

Holder dere kontakten med fagfolkene?

Ja. Vi har all dialog og koordinerer med håndverkerne. Har du spørsmål, så er det prosjektlederen (altså oss) du snakker med. Ett kontaktpunkt for deg.

Hva om jeg ikke vet hvordan jeg vil ha det?

Det er helt vanlig! Befaringen har nettopp det formålet å foreslå muligheter for din bolig.

Se flere spørsmål og svar
Kvinne som smiler etter oppussing av leilighet av Smart Oppussing AS
"Veldig fornøyd med samarbeidet"

"Fikk bistand av Smart Oppussing og er veldig fornøyd med samarbeidet. Fikk lagt en god plan for oppussingen, samt hjelp til fargevalg slik at leiligheten fremstår helhetlig og i harmoni. Kan på det varmeste anbefale de og jeg vil benytte meg av deres tjenester hvis jeg skal pusse opp ved senere anledning :)"

Tonje A.
Pusset opp leilighet
Fornøyd kunde av Smart Oppussing AS som smiler godt
"Hjalp oss å ta gode beslutninger"

"Smart Oppussing hjalp oss med et nytt kjøkken i tillegg til oppussing av primærrommene i leiligheten. De var behjelpelige med råd til hvordan vi selv kunne gjøre de oppgavene vi ønsket, hadde et godt blikk på helheten, og hjalp oss til å ta gode beslutninger om hva som var lurt å gjøre i denne runden."

Helene O.
Pusset opp primærrom i leilighet
Smilende mann. Kunde av Smart Oppussing AS.
"Tilførte stor verdi gjennom rådgiving og sparring"

"Smart Oppussing ga min 53m2 leilighet et skikkelig løft, og når jeg og samboeren flyttet til en større leilighet på Rodeløkka året etter så pusset de opp den også! Samarbeidet var strålende, gjennomføringen var i henhold til plan og lett å forholde seg til, og de tilførte stor verdi gjennom rådgiving og sparring!"

Marius T.
Pusset opp to leiligheter på Grünerløkka
Kvinnelig anmelder uten bilde
"Drømmen om enebolig ble oppfylt"

"Smart Oppussing har vært med på å oppfylle vår drøm om enebolig. Vi fant et hus med perfekt beliggenhet, men med stort etterslep på vedlikehold. Trond gjennomgikk salgsoppgaven, ble med på visning og undersøkte boligen grundig. Vi fikk et detaljert pristilbud før budrunden. Selve renoveringen gikk helt etter planen! Det var utrolig deilig å slippe å holde i prosjektet selv, Trond hadde full kontroll og vi fikk oss ingen overraskelser. Vi anbefaler Smart Oppussing på det varmeste!"

Elisabeth B.
Renoverte en enebolig
Profilbilde av mann
"Alt ble levert på tid og pris"

"Anbefaler disse på det sterkeste. Fikk pusset opp min stue. Ryddig prosess hele veien fra befaring til ferdigstillelse. Høy kvalitet på arbeidet og alt ble levert på tid og pris."

A. H.
Oppussing av stue
Kvinnelig anmelder uten bilde
"Det har vært et godt samarbeid"

"Jeg har fått topp hjelp fra prosjektleder Trond Bjerke og hans gode team i forbindelse med totalrehabilitering av leilighet. Det har vært godt samarbeid, god kvalitet, god fremdrift og god budsjettkontroll. Anbefales! :)"

Tone K.
Totalrenoverte en leilighet