Planlegging av oppussing med Trond
Frode A. Enger · Kommersiell leder i Smart Oppussing AS
Prosjektleder

Trond Aarbogh Bjerke

30 års erfaring fra byggebransjen med bred tverrfaglig kompetanse. Trond innehar god forståelse for byggetegninger, har god innsikt i lover og regler og er oppdatert på materialer og relevante produkter/utstyr. Som spesialist på møbler, dekor, interiør og fargesammensetninger, har Trond i over to tiår samarbeidet med de mest anerkjente interiørkonsulentene i landet og vært med på flere store prestisjeprosjekter hvor kravene til kunnskap og kompetanse har vært meget høyt.

Kundeanmeldeser

Sagt av våre fornøyde kunder

Kvinnelig anmelder uten bilde
Tone K.
Jeg har fått topp hjelp fra prosjektleder Trond Bjerke og hans gode team i forbindelse med totalrehabilitering av leilighet. Det har vært godt samarbeid, god kvalitet, god fremdrift og god budsjettkontroll. Anbefales! :)
Kvinnelig anmelder uten bilde
Elisabeth B.
Smart Oppussing har vært med på å oppfylle vår drøm om enebolig. Vi fant et hus med perfekt beliggenhet, men med stort etterslep på vedlikehold. Trond gjennomgikk salgsoppgaven, ble med på visning og undersøkte boligen grundig. Vi fikk et detaljert pristilbud før budrunden. Selve renoveringen gikk helt etter planen! Det var utrolig deilig å slippe å holde i prosjektet selv, Trond hadde full kontroll og vi fikk oss ingen overraskelser. Vi anbefaler Smart Oppussing på det varmeste!

Få profesjonell hjelp til oppussing

En ny komfortabel måte å få gjennomført prosjektet til god pris og på enklest mulig måte for deg.

Bestill idétime
Kostnadsfritt. Ingen forpliktelser.
Bli kjent med prosessen vår