Good news, everyone! We just released a new Webflow template!
Learn More

Spør oss - og du får svar

Spør oss

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.

01. Pris og forpliktelser

Hvor mye koster dette?

Befaringen er gratis. Dersom du engasjerer oss til å lede oppussingsprosjektet, vil det være en kostnad for vårt timeforbruk. Med vårt nettverk og erfaring vil vi kvalitetssikre alle kostnader og slikt sett redusere sjansen for at du betaler for mye for arbeid og materialer. Mange vil si at vi sparte de for penger, sammenlignet med å lede prosjektet selv.

Hva binder jeg meg til?

Ingenting! Befaringen er en mulighet for deg å bli litt kjent med oss og selv vurdere verdien vi kan tilføre ditt prosjekt.

Hvor i landet jobber dere?

Vi jobber primært i Oslo, Asker og Bærum. Om du har et større oppdrag utenom disse områdene, ta gjerne kontakt så ser vi hva vi kan få til.

02. Om prosessen

Hva skjer om jeg får en gratis befaring?

Da får du besøk av vår hyggelig og kompetente prosjektleder som vil gi deg idéer og råd om muligheter for din bolig.

Hvilken kompetanse har Smart Oppussing?

Vi har 30 års erfaring fra ulike oppussingsprosjekter, og har gjennom det opparbeidet et stort nettverk i bransjen for håndverkere. Vi samarbeider med de mest anerkjente interiørarkitektene i Norge. Erfaringsgrunnlaget spenner over eneboliger, leiligheter, rekkehus, hytter, hoteller og bygårder, samt utvendig og utendørs. Vi har blant annet deltatt i veiledning og i prosjekter på Slottet og på Skaugum, samt andre store prestisjeprosjekter hvor kravene til kunnskap og kompetanse har vært svært høye. Vi har god forståelse for byggetegninger, har god innsikt i lover og regler, og er oppdatert på materialer og relevante produkter og utstyr. Vi er spesialister på møbler, dekor, interiør og fargesammensetninger.

Hvordan foregår planleggingen?

Planlegging handler om å skape grunnlag for et prosjekt som kan gjennomføres til avtalt tid og pris. Det er mange detaljer som vi tar oss av, og vi fokuserer sterkt på å holde deg informert og delaktig på det nivået du ønsker.

Hvordan foregår selve oppussingen?

Vi blir først enige om hva du vil oppnå. Du gir oss mandat til å lede prosjektet. Vi gir deg en detaljert plan om når de ulike tingene skal skje slik at du kan tilpasse din hverdag.

Hva om jeg vil gjøre mye av jobben selv?

Vi kan gi deg råd og opplæring om effektive metoder og teknikker. Vi kan hjelpe deg med rekkefølgen på ulike oppgaver og vi kan være en diskusjonspartner underveis.

Hvordan er prosessen hos dere?

Prosessen er individuell i forhold til ditt prosjekt. Vi tilrettelegger prosessen til ditt prosjekt.

Holder dere kontakten med fagfolkene?

Ja. Vi har all dialog og koordinerer med håndverkerne. Har du spørsmål, så er det prosjektlederen (altså oss) du snakker med. Ett kontaktpunkt for deg.

Kan dere hjelpe meg med materialvalg?

Ja, selvfølgelig. Det er en jungel av alternativer, og vi kan definitivt gi deg gode råd. I tillegg kan vi gi innspill til fargevalg, planløsninger, belysning m.m.

Hva om jeg ikke vet hvordan jeg vil ha det?

Det er helt vanlig! Befaringen har nettopp det formålet å foreslå muligheter for din bolig.

03. Andre tjenester

Kan dere komme på visning for å estimere kostnader?

Ja. Også alle andre spørsmål du måtte ha i forbindelse med oppussingsprosjektet.

Kan dere hjelpe med boligkjøp?

Ja. Vi kan bli med deg på visning for å hjelpe deg med kostnadsoverslag for å sette boligen i den stand du ønsker. Vi ønsker å gi deg som kjøper et realistisk bilde på investeringen.

👋 Fant du ikke det du lurte på? Ta kontakt!
Farger til fargevalg

Start med en gratis befaring

La oss komme på besøk til deg. Vi ser på oppussingplanene dine og sammen finner vi gode kreative løsninger for å gjøre drømmen din til virkelighet. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Send oss en melding

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.
Kundeanmeldeser

Sagt av våre fornøyde kunder

Profilbilde av mann
A. H.
"Anbefaler disse på det sterkeste. Fikk pusset opp min stue. Ryddig prosess hele veien fra befaring til ferdigstillelse. Høy kvalitet på arbeidet og alt ble levert på tid og pris."
Profilbilde mann av kundeanmeldelse
Anders E.
"Profesjonelt gjennomført fra første møte til ferdigstillelse. Realistiske tidslinjer, god prosjektledelse, dyktige og trivelige håndverkere som tok i ekstra ved behov. Anbefales!"

Få profesjonell hjelp til oppussing

En ny komfortabel måte å få gjennomført prosjektet til god pris og på enklest mulig måte for deg.

Bestill befaring
Kostnadsfritt. Ingen forpliktelser.
Bli kjent med prosessen vår