Good news, everyone! We just released a new Webflow template!
Learn More

Slik hjelper vi deg - Steg for steg

For at du skal få det bedre

Dette er PROSESSEN vi går gjennom

1

Befaring

På et trivelig besøk hos deg lar vi idéene flomme og danner et bilde om hvordan din drøm kan bli til virkelighet.

Les mer
2

Planlegging

Med god kontroll på helheten kontakter  vi håndverkere og legger en plan for fremdrift og budsjett som du er fornøyd med.

Les mer
3

Gjennomføring

Prosjektledelsen gjør vi for deg. Vi engasjerer dyktige håndverkere som gjennomfører til avtalt tid og pris, og leverer et strålende resultat.

Les mer
Farger til fargevalg
"Tilførte stor verdi gjennom rådgiving og sparring"
Marius T.
Smilende mann. Kunde av Smart Oppussing AS.

1. Befaring

Den første samtalen vi har med våre kunder skal skape tillit, og Smart Oppussing skal vise hva vi kan gjøre for deg. Vårt mål er å skape forutsigbarhet og realisme i ditt prosjekt, og her er planlegging en avgjørende faktor. Gjennom veiledning og kreativ utforskning av din visjon kommer vi fram til gode konkrete løsninger som havner innenfor ditt budsjett.

Vi kan være med deg på visning i forbindelse med boligkjøp, samt utforme tilstandsrapporter og anbefalinger knyttet til renovering. Når budrunden er vunnet og du står klar til å ta over kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen.

Velger du Smart Oppussing får du bistand fra A til Å. Det unike med vårt konsept er at vi kombinerer rådgivning på tvers av mange fagområder, med fokus på hjelp til egeninnsats. Vi leverer veiledning på alle utfordringer i et oppussingsprosjekt.

 • Hjemmebesøk
 • Engasjerende
 • Gratis
 • Uforpliktende
Bestill befaring
Kostnadsfritt. Ingen forpliktelser.
mann planlegger og skriver
"Hjalp oss å ta gode beslutninger"
Helene O.
Fornøyd kunde av Smart Oppussing AS som smiler godt

2. Planlegging

Mange ønsker å gjøre mer selv, men utfordringen er ofte mangel på kunnskap om planlegging og praktisk gjennomføring. Det er der Smart Oppussing bistår på en kompetent og etterrettelig måte. Vi ser hvordan alt henger sammen, og gir deg trygghet og ett kontaktpunkt å forholde deg til. Det starter med planleggingen og danner en rød tråd helt frem til ferdig resultat.

Det er viktig å diskutere deres budsjett da det er en viktig føring for material- og løsningsvalg, samt at det gir realisme og forutsigbarhet. Når prosjektet er igangsatt opererer vi etter en tydelig prosjektplan samt arbeidsbeskrivelser, hvilket sikrer tids- og kostnadsbesparelser og et sluttresultat du kan være stolt av.

Bak oss har vi et team av håndplukkede fagfolk. Smart Oppussing velger den mest relevante konsulenten for hver enkelt del av prosjektet, og gir et pristilbud på bakgrunn av det vi har blitt enige om. Når arbeidet er ferdig, vil vi sammen med alle involverte gjøre en sluttbefaring.

 • Budsjett
 • Fremdriftsplan
 • Innkjøpsplan
 • Øye for helheten
Ofte stilte spørsmål
fagmann monter vindu under oppussing
"Veldig fornøyd med samarbeidet"
Tonje A.
Kvinne som smiler etter oppussing av leilighet av Smart Oppussing AS

3. Gjennomføring

Vi tar prosjektledelsen, involverer den mest relevante konsulenten for hver enkelt del, og er i løpende dialog med deg. Vi er tilgjengelige for deg under hele prosjektet. Du skal være trygg på at vi kan svare deg på utfordringer du møter underveis. Når arbeidet er ferdig, vil vi sammen med alle involverte gjøre en sluttbefaring.

Din involveringsgrad bestemmer du selv. Om du vil være med å gjøre mye selv eller om du vil la oss gjøre jobben for deg.

Vi skal levere på forventningene til kvalitet samt tids- og budsjettrammene. Når arbeidet er ferdig, vil vi sammen med alle involverte gjøre en sluttbefaring.

 • Prosjektledelse
 • Kommunikasjon
 • Hjelp til egeninnsats
 • Budsjettkontroll
Ofte stilte spørsmål
Se om du finner svar

Ofte stilte spørsmål

Ta kontakt om du fremdeles lurer på noe.
Vi setter pris på alle henvendelser!

Kontakt oss

Hvor mye koster dette?

Befaringen er gratis. Dersom du engasjerer oss til å lede oppussingsprosjektet, vil det være en kostnad for vårt timeforbruk. Med vårt nettverk og erfaring vil vi kvalitetssikre alle kostnader og slikt sett redusere sjansen for at du betaler for mye for arbeid og materialer. Mange vil si at vi sparte de for penger, sammenlignet med å lede prosjektet selv.

Hva skjer om jeg får en gratis befaring?

Da får du besøk av vår hyggelig og kompetente prosjektleder som vil gi deg idéer og råd om muligheter for din bolig.

Hvilken kompetanse har Smart Oppussing?

Vi har 30 års erfaring fra ulike oppussingsprosjekter, og har gjennom det opparbeidet et stort nettverk i bransjen for håndverkere. Vi samarbeider med de mest anerkjente interiørarkitektene i Norge. Erfaringsgrunnlaget spenner over eneboliger, leiligheter, rekkehus, hytter, hoteller og bygårder, samt utvendig og utendørs. Vi har blant annet deltatt i veiledning og i prosjekter på Slottet og på Skaugum, samt andre store prestisjeprosjekter hvor kravene til kunnskap og kompetanse har vært svært høye. Vi har god forståelse for byggetegninger, har god innsikt i lover og regler, og er oppdatert på materialer og relevante produkter og utstyr. Vi er spesialister på møbler, dekor, interiør og fargesammensetninger.

Hva binder jeg meg til?

Ingenting! Befaringen er en mulighet for deg å bli litt kjent med oss og selv vurdere verdien vi kan tilføre ditt prosjekt.

Hva om jeg vil gjøre mye av jobben selv?

Vi kan gi deg råd og opplæring om effektive metoder og teknikker. Vi kan hjelpe deg med rekkefølgen på ulike oppgaver og vi kan være en diskusjonspartner underveis.

Holder dere kontakten med fagfolkene?

Ja. Vi har all dialog og koordinerer med håndverkerne. Har du spørsmål, så er det prosjektlederen (altså oss) du snakker med. Ett kontaktpunkt for deg.

Hva om jeg ikke vet hvordan jeg vil ha det?

Det er helt vanlig! Befaringen har nettopp det formålet å foreslå muligheter for din bolig.

Se flere spørsmål og svar
Farger til fargevalg

Start med en gratis befaring

La oss komme på besøk til deg. Vi ser på oppussingplanene dine og sammen finner vi gode kreative løsninger for å gjøre drømmen din til virkelighet. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Send oss en melding

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.
Utstyr deg med årelang erfaring

Vi gjør din drøm om til virkelighet
La oss hjelpe
med oppussingen

Bestill befaring
Kostnadsfritt. Ingen forpliktelser.
Prosjektleder
Se mer

Trond Aarbogh Bjerke

Din kontaktperson gjennom hele prosjektet

Send oss en melding

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.