Din prosjektleder for oppussing

Din prosjektleder for oppussing

H

ei, mitt navn er Trond Aarbogh Bjerke. Mitt hjerte banker for oppussing og det å gi deg resultatet du ønsker. La meg fortelle deg om min bakgrunn og hvordan det ble slik, og om hvordan vi kan jobbe sammen på din oppussingsdrøm!

Interiørarkitektur og et møte med Kongen

Som ung startet jeg i lære hos bestefaren min, som møbel- og dekorasjonsmaler. Det ble tydelig for meg at interiør var interessant, og jeg opparbeidet raskt en forståelse også. Jeg kom i kontakt med arkitekter, og etter å ha gått interiørarkitektskole på slutten av 80-tallet ble det en rekke store prosjekter innen malerfaget, rundt omkring i Oslo og Bærum.

Jeg hadde én målsetning; jeg skulle jobbe for kongefamilien før jeg fylte 30 år! Og når jeg var 29 år fikk jeg hilse på Kongen og Dronning Sonja! For et minne!

Etter hvert fikk jeg god kontakt med interiørarkitekter, og de ville at jeg skulle jobbe som prosjektleder. På 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet ble grunnlaget lagt, og etter hvert måtte jeg bare starte noe for meg selv. Med Smart Oppussing er det jeg som representerer perspektivet til interiørarkitekten i prosjektene.

Idéene vi drøfter og kommer frem til ved en befaring har ofte høy verdi for deg som kunde, og en typisk respons jeg får er “det her var så fine innspill”. Det er viktig for meg at du som kunde føler at du selv tar valgene, men at du har fått akkurat den riktige veiledningen, til riktig tidspunkt. Som regel fører en slik befaring til at du som kunde ønsker å gjennomføre et prosjekt, og jeg tror det handler om at alt blir så tydelig; hvordan det estetisk skal fremstå, hvordan det emosjonelt skal oppleves, og hvordan en drøm blir til et realistisk prosjekt!

Prosjektlederen er bindeleddet i oppussingsprosjektet

Et sitat fra fotballverden sier at “den dagen du mister garderoben, så mister du jobben”, og for meg består garderoben av deg som kunde samt mine leverandører. Det er så viktig med nær relasjon både til deg og til alle håndverkerne, altså alle som er med i prosjektet. Jeg planlegger grundig, koordinerer og informerer løpende. I et oppussingsprosjekt er det viktig å ha plan for, og kontroll på, når de ulike fagfolkene skal inn, og hva de skal gjøre. Fagfolkene er alltid de beste. Dette er personer som jeg har jobbet godt med gjennom mange mange år i hele bransjen, og de kjennetegnes ved profesjonalitet og gode kommunikasjonsevner.

Har jeg pusset opp hjemme hos meg selv?

Skomakers barn og alt det der. Selvsagt, jeg har pusset opp hjemme flere ganger, enten på eget initiativ, eller etter ønske fra min bedre halvdel. Nå er det kjøkkenet hun har lyst til å “freshe opp”, og kjøkkenet er jo virkelig blitt et spennende rom. Ellers er stue et rom jeg liker veldig godt å jobbe med. Med stue har man så mange muligheter med lys og møblering!

Gratis befaring av din bolig

Jeg gleder meg til å samarbeide med deg som leser dette. Benytt deg gjerne av vår gratis befaring, også setter vi i gang med planleggingen i det tempoet du ønsker. Generelt ønsker jeg at folk skynder seg litt langsomt. Ingenting må gjøres i morgen, det er så viktige valg som må tas. Vi kan starte om tre måneder, vi må ikke starte i morgen. Og tar du med deg egen kunnskap inn i prosjektet, fint, hvis ikke går også det fint. Uansett, jeg er din sparringspartner.

Med vennlig hilsen Trond
Sliter du med å komme i gang?

Slik hjelper vi deg med oppussingen

1

Befaring

På et trivelig besøk hos deg lar vi idéene flomme og danner et bilde om hvordan din drøm kan bli til virkelighet.

Les mer
2

Planlegging

Med god kontroll på helheten kontakter  vi håndverkere og legger en plan for fremdrift og budsjett som du er fornøyd med.

Les mer
3

Gjennomføring

Prosjektledelsen gjør vi for deg. Vi engasjerer dyktige håndverkere som gjennomfører til avtalt tid og pris, og leverer et strålende resultat.

Les mer
Farger til fargevalg

Start med en gratis befaring

La oss komme på besøk til deg. Vi ser på oppussingplanene dine og sammen finner vi gode kreative løsninger for å gjøre drømmen din til virkelighet. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Send oss en melding

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.
Ta første steg

Kom i gang med oppussingen

En inspirerende samtale med en profesjonell. Gratis og uforpliktende.