Nytt fint Epoq-kjøkken på Rodeløkka

Hjelp til å montere kjøkken

H

ar dere bestemt dere for nytt kjøkken, og har behov for hjelp til montering? Eller er det fristende å prøve selv?

Hvordan montere kjøkken?

Alternativt tilbyr de fleste kjøkkenleverandørene hjelp til selve monteringen. Dere har flere valgmuligheter her. Viktigst av alt, kjøkkenet er noe dere skal bruke i mange år fremover. Her skal det lages middager med familien, nye spennende oppskrifter skal utforskes, og gjester skal serveres. Å investere i et nytt kjøkken koster, men den opplevde verdien blir gjerne stor for de fleste. Å sikre at monteringen gjøres ordentlig er en investering som virkelig lønner seg.

Vi kan montere kjøkken

I denne artikkelen kan du lese om hele oppussingsprosjektet på Rodeløkka. Som del av dette prosjektet tok vi også for oss kjøkkenet. Kunden hadde valgt et Epoq-kjøkken fra Elkjøp. Kunden vurderte de ulike alternativene, men ønsket til slutt at vi gjorde selve monteringen ettersom vi også tok for oss renoveringen av gulv samt en rekke andre elementer i leiligheten.

Den store fordelen med at vi håndterer monteringen for dere er at vi tenker på helheten, og planlegger oppussingen av kjøkkenet inn som en del av helheten. Det gjør at prosjektstyringen med hensyn til tidsbruk, timing, kostnader og helhetlig kvalitet ligger hos én prosjektleder. Det er slik vi anbefaler å gjøre slike prosjekter.

Vi har god erfaring med montering av kjøkken fra både IKEA, Epoq med flere. Vi kan kappe og montere benkeplater, vi tilrettelegger for nødvendig strømføring og -uttak, med mer.

I leiligheten på Rodeløkka var vi også en viktig sparringspartner for kunden når det skulle velges farger. Ved å montere et mørkeblått Epoq-kjøkken i kombinasjon med lysegrå vegger og nye downlights i taket fikk kjøkkenet en “fresh ny look”. Kunden ønsket å sette inn pene barstoler rundt den nye kjøkkenøya, og disse var trukket i et delikat gult stoff som gjorde fargepaletten komplett. I dag har de pent nytt kjøkken som oppfordrer til matlaging og sosialt samvær.

Kjøkkenøy
En kjøkkenøy blir fort et samlingspunkt i hverdagen

Tar det lang tid å montere kjøkken?

Montering av kjøkken er selvsagt avhengig av mengden arbeid som skal gjøres. Vi opplever at det i snitt tar ca. 3 dager.

Hvor mye koster det å montere kjøkken?

Hvert kjøkken er i utgangspunktet unikt, og derfor gir vi gjerne prisanslag først etter befaring. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende gratis befaring av kjøkkenområdet dere har i dag.

Vi bryr oss veldig om at dere får et bra resultat og en behagelig prosess. Les gjerne denne artikkelen om hvordan planlegge et stort oppussingsprosjekt.

Sliter du med å komme i gang?

Slik hjelper vi deg med oppussingen

1

Befaring

På et trivelig besøk hos deg lar vi idéene flomme og danner et bilde om hvordan din drøm kan bli til virkelighet.

Les mer
2

Planlegging

Med god kontroll på helheten kontakter  vi håndverkere og legger en plan for fremdrift og budsjett som du er fornøyd med.

Les mer
3

Gjennomføring

Prosjektledelsen gjør vi for deg. Vi engasjerer dyktige håndverkere som gjennomfører til avtalt tid og pris, og leverer et strålende resultat.

Les mer
Farger til fargevalg

Start med en gratis befaring

La oss komme på besøk til deg. Vi ser på oppussingplanene dine og sammen finner vi gode kreative løsninger for å gjøre drømmen din til virkelighet. Befaringen er helt gratis og uforpliktende.

Send oss en melding

Takk for meldingen!

Vi svarer deg så fort vi kan.
Oi dette var merkelig!

Meldingen ble ikke sendt.
Prøv på nytt eller kontakt oss på annen måte.
Ta første steg

Kom i gang med oppussingen

En inspirerende samtale med en profesjonell. Gratis og uforpliktende.